torsdag 20 januari 2011

"Det är så speciellt att gå på fest med bara 25-åringar. Alla står och pratar om sina planer. Det är så rart. Man ställer en fråga och de orerar fritt utan att följdfrågor behövs. De ska starta företag i New York, de ska släppa en skiva och de ska jobba på UD och så vidare och så vidare. Man nickar inkännade och tänker: ge dem tio år så är de glada för ett radhus i Gerrebacka och en partner som sköter vänsterprasslet snyggt."

tisdag 18 januari 2011

"Är Chile det längsta landet i världen eller?"
"Ryssland är ju rätt långt..."
"Och U.S.A."
"U.S.A finns inte."

måndag 10 januari 2011

"Första gången jag förstod att han var gränslös var när han hade hämtat cykeln på verkstan och när han kom ner till hamnen tänkte han: vad ska jag med bromsar till?  och cyklade rakt ut. I havet. Mellan två segelbåtar. Hussarna och mattarna till segelbåtarna fick fiskat upp cykeln med båtshakar och sen cyklade han hem."

This bottomless lovestory

Senor Coconut - Da DaDa

fredag 7 januari 2011

Födelsedagsfest 03.34, 27 februari 2010 i Concepción, Chile. Hela jorden skakar. TERREMOTO!!!
Karin, som klamrar sig fast på första bästa person (som råkar vara geolog): HJÄLP!!!
Pancho (geologen): This is a once in a lifetime experience Karin! Your daughter might experience this again but you won't. ENJOY!!!!

onsdag 5 januari 2011

You make my day hotter

"Den här hunden som satt utanför ett cafe när jag gick till jobbet imorse gjorde min dag!" säger han lyckligt.
Och den gjorde även min dag när jag går in på hans jobb och han visar mig kortet på, den förnedrade men varma, hunden han tog.

tisdag 4 januari 2011

"Han är ju mysko men inte mysko. Han har fått problem nu. Han bor ju i stationshuset och de har varit där och krossat rutor och så satte han en yxa i motorhuven på vandalörernas bil och nu har han fått åtal på sej. Jag tror han är med i Jehovas vittnen. De är egna de folken."

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan (HD) Lyrics + Download

"....det är som en miniblogg där man skriver korta tweets på högst 140 tecken. Så kan man följa andra. Till exempel Carl Bild eller Gudrun Schyman eller vilka man nu tycker är intressanta. Också har man ju egna followers också."
"Vaddå followers?"
"Följare. Alltså såna som följer vad du skriver."
"Stalkers, menar du?"

lördag 1 januari 2011

Jocke Japan: Han var ute på tre månaders turnar och när han kom hem var hans fru gravid. Han blev jätteglad men hans jobbarkompisar räknade ju snabbt ut att det skedde ju när han varit ute. Och mycket riktigt var ju barnet svart sen också. Men han stannade kvar och uppfostrade barnet som sitt eget. Han resonerade som så: "Om jag inte är hemma och passar får jag ju skylla mig själv."
Random gäst: Det var den värsta historien jag hört.
Fru Uggla: Det är kärlek!
Jocke Japan: Eller så är det underkastelse.
Caroline: Det är samma sak.